Semester

Just nu är det semestertider och jag har varit ledig i en vecka. Jag kommer att vara ledig till och med den 6/8. Under min lediga tid hittills så har jag passat på att lära mig lite nytt om hur man gör extensions till Chrome och ta tag i gammal kod som legat och skräpat i WordPress plugin-katalog.

YouTube popup är en extension till Chrome som gör att man kan öppna YouTube-filmer i ett eget litet fönster så att det är enklare att ha igång en YouTube-film i ett hörn på skrivbordet när man jobbar med annat. Den tar också bort reklamen i början.


 

Category Thumbnail List är en plugin till WordPress som gör så att man kan lista alla inlägg i en kategori med dess utvalda bilder. Ett lite roligare sätt att kolla igenom en kategori än med bara text.

 

My Youtube Playlist är en plugin till WordPress som gör att man kan lägga in massor med YouTube-klipp till en post utan att alla behöver laddas samtidigt. Det är bara den första som laddas direkt, följande klipp läggs i en lista med bilder från YouTube som användaren kan klicka på för att visa de andra filmerna utan att sidan laddas om.

 

Spotify Play Button for WordPress är en plugin till WordPress som gör så att man enkelt kan lägga in embeddade spellistor från Spotify till sina poster. Besökaren kan då lyssna på låtarna direkt i webbläsaren.


I Augusti är jag tillbaks som vanligt, vi ses då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *