Om Follow me Darling

Johan Jonk StenströmFollow me darling är en webb-byrå som erbjuder allt i webbväg men framförallt sajter byggda i verktyget WordPress. Jag bygger allt från ax till limpa, från design till kod. Har du egen design och bara vill ha programmeringen gjord så går det precis lika bra!

Jag som driver Follow me darling heter Johan Stenström men är mer känd som Jonk eller Jonkpirateboy på nätet.

Genom åren har jag jobbat med företag som Framfab med diverse projekt. På Ikea och varit med och byggt upp alla deras sajter runt om i världen två gånger, en gång på Framfab och en gång på Ikea. Jag har jobbat med Scan & Lantmännen genom mitt arbete på Conagri där jag bland annat gjort Scans första bloggScans receptbank för iPhone  som blev bäst i test i MacWorld och drivit en Linux-server till diverse projekt inom Lantmännen.

Utöver dessa arbeten har jag alltid bedrivit mindre projekt vid sidan av, både till andra och för min egen del. Bland mina äldsta byggen som fortfarande snurrar kan nämnas Favorite.nu, en bokmärkes-sajt från 1999, och Electornic Obsession, en webbshop från 2000 med ovanliga skivor.

Nu har jag drivit Follow me Darling flera år, sedan 2010, och har många projekt bakom mig och kunder av alla slag som Yogainstruktören och Ironman-tävlerskan Jona, föreningen Kriminellas Revansch I Samhället som hjälper före detta kriminella tillbaks till samhället, islandshäststallet Sleipnirs ängar, internet-nörd-campet Sweden Social Web Camp, festivalen HX, inredningsbloggen Dos Family, betongkunser från Betong tar Form, restaurangen Kleins Skolmat, rekryteringsföretaget Ingeus med flera.

Jag ligger bakom tre WordPress-teman som WordPress valt att lägga upp på sin sajt så att alla kan ta del av dem till sina bloggar. Dessa teman är Jonk, Follow me Darling och Daßlog Screen

Förutom detta har jag också fyra plugins till WordPress publicerade där;

  1. My YouTube Playlist som listar obegränsat antal videos från YouTube och spelar dem direkt i blogginlägg eller sida utan att ladda om.
  2. Kill ie6 som används för att varna användare som är en fara för sig själ och andra när de använder IE6.
  3. Category Thumbnail List som används för att lista utvalda bilder från en bloggkategori.
  4. Spotify Play Button for WordPress som används för att enkelt visa upp spellistor från Spotify.

Jag programmerar alltid efter w3cs webbstandard och förutom programmering och design kan jag också en hel del om statistik med Google Analytics, sökmotorsoptimering, att nå ut med sociala medier och drift.

En kommentar på “Om Follow me Darling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *