Välj rätt webbhotell och besökarna kommer att älska dig

Siffrorna ovan kommer från ett riktigt fall där vi bytte webbhotell, och inte förändrade någon kod alls. Siffrorna visar hastigheten på sajten i procent genom verktyget Audits.

Att välja rätt webbhotell kan vara svårt och det är lätt att lockas av låga priser, när de på många sätt ser ut att göra precis samma saker. Men sanningen är en helt annan. Olika webbhotell levererar väldigt olika i kvalitet på sin teknik, kunnande och service.

Tyvärr är min upplevelse att det finns fler dåliga webbhotell än vad det finns bra. Men det finns de som är verkligen bra. Helt underbara till och med. Men de är inte många, och det är inte en absolut sanning heller. Webbhotell som en gång varit bra kan vara dåliga idag.

Jag har inget samarbete med något webbhotell utan försöker alltid att rekommendera det som jag tycker är bäst för kunden. Som marknaden ser ut just nu och de jag testat så finns det bara ett fåtal som jag känner att jag är trygg att rekommendera till mina kunder.

Självklart så spelar kvaliteten på kod och optimering också stor roll. Men världens bästa bygge kan prestera hur dåligt som helst med dåliga förutsättningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *