Om Follow me Darling

Follow me Darling är en webb-byrå som erbjuder allt i webbväg men framförallt sajter byggda i WordPress. Jag bygger allt från ax till limpa, från design till kod. Har du egen design och bara vill ha programmeringen gjord så går det precis lika bra!

Jag som driver Follow me darling heter Johan Stenström men är mer känd som Jonk eller Jonkpirateboy på nätet.

Genom åren har jag jobbat med företag som Framfab med diverse projekt. På Ikea och varit med och byggt upp alla deras sajter runt om i världen två gånger, en gång på Framfab och en gång på Ikea. Jag har jobbat med Scan & Lantmännen genom mitt arbete på Conagri där jag bland annat gjort Scans första blogg, Scans receptbank för iPhone  som blev bäst i test i MacWorld och drivit en Linux-server till diverse projekt inom Lantmännen. Efter det jobbade jag på Kodexe med diverse webb-projekt.

Utöver dessa arbeten har jag alltid bedrivit mindre projekt vid sidan av, både till andra och för min egen del. Bland mina äldsta byggen som kan nämnas Favorite.nu, en bokmärkes-sajt som levde från 1999 till 2022, och Electornic Obsession, en webbshop från 2000 med ovanliga skivor som fortfarande snurrar på.

Nu har jag drivit Follow me Darling flera år, sedan 2010 och på heltid sedan 2014. Så jag har många projekt bakom mig och kunder av alla slag som Yogainstruktören och Ironman-tävlerskan Jona, föreningen Kriminellas Revansch I Samhället som hjälper före detta kriminella tillbaks till samhället, Österlen Kulinar där man cyklar med guide på Österlen för att äta och dricka på de bästa ställena, Handelskammaren, Draftit, Sajtkollen som jag byggt tillsammans med Internetstiftelsen och barnens egen nyhetssajt Minibladet.

Jag har också byggt en hel del webbshoppar i WooCommerce. Bland annat Eldvarm, The Rock och Pug förlag.

För att hjälpa till i open source-communityn kring WordPress har jag gjort en del teman och plugins som ligger gratis hos WordPress. Mina öppna plugins har jag samlat här.

Jag programmerar alltid efter w3cs webbstandard och allt jag gör är responsivt (mobilvänligt) och förutom programmering och design kan jag också en hel del om statistik med Google Analytics, G Suite (Gmail etc), prestandaoptiomering, sökmotorsoptimering, att nå ut med sociala medier och drift.

En kommentar på “Om Follow me Darling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *