Intangible Artifacts

Follow me Darling har skapat en blogg åt Intangible Artifacts baserat på temat för denna sajten. Intangible Artifacts är en tidning vars första nummer just är skickad till tryck och kommer bland annat att distribueras på Sweden Social Web Camp nu till helgen. Hela tidningen finns att läsa gratis på Issuu och såhär skriver Uppdragsmedia själva om tidningen.

Inte nog med lovorden: ”Under helgen har Intangible Artifacts fått en egen läcker webbplats. Ett minimalistiskt WordPress-mästerverk, om ni frågar oss, av Follow me Darling och Johan ”Jonk” Stenström. Där fortsätter experimentet.”, de väljer också att publicera denna annons i tidningen för att hylla alla som har hjälpt till.

Tack själv! Det var roligt!

PS. När jag ändå höll på med temat för Follow me Darling så passade jag på att skicka det till WordPress där det just nu väntar på godkännande att läggas upp i deras Themes Directory.

En kommentar på “Intangible Artifacts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.