Rolf Hedman Mentor

Nu är sajten till Rolf Hedman Mentor färdig och det blev en sajt i WordPress med separat bloggdel med statisk startsida, som kan redigeras i WordPress. Utöver det har sajten AddThis-funktion på alla sidor och blogginlägg, citatslumpare med Quotes Collection. Temat gjordes översättningsbart med separata språkfiler så att sätta upp den engelska versionen av sajten gick på nolltid. Follow me Darling ligger bakom design och all utveckling.

4 kommentarer på “Rolf Hedman Mentor

 1. Du la in Addthis på den sidan. Vad ger det för mervärde? Jag har själv tittat på dem, men inte kommit på vad det ger. Några tankar som du vill dela med dig?

  1. Det stora mervärdet är att man uppmuntrar besökaren att sprida innehållet, och att fler tar del av det man har lagt ut är det bästa som kan hända. Visst är det enkelt att dela själv men ”tillfället gör tjuven” och då är det större chans att ett innehåll delas om det bara är ett klick bort.

   Sen har det också en viktig roll i sökoptimeringen eftersom en text tillsammans med en länk till ditt innehåll på t ex Twitter kan höja ditt inlägg rejält. Värdet av att få sina grejer delade på Facebook är däremot bara värdet av kontakterna. Men med tanke på hur många kontakter de flesta har där och att det oftast är folk man känner väl och litar på så ger en sådan delning oftast många besök. Klart som korvspad?

 2. Tack så mycket för det.

  En liten fråga: Har du uppfunnit time travel?
  Jonas Lewin skriver:
  25 februari, 2011 kl 09:13
  Jonk skriver:
  25 februari, 2011 kl 07:52

  /Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *