Ny kund och vi har kö

Idag har Sleipnirs ängar blivit kunder hos Follow me Darling och det som ska göras är att deras hemsida ska moderniseras, sökmotoroptimeras, få ett ansiktslyft och bli byggt i WordPress. Eftersom jag jobbar med ett ganska stort projekt just nu så har Follow me Darling just nu fått sin första regelrätta kö. Visst har det varit så att vissa har fått vänta en eller ett par dagar på att jag kan sätta igång förr, men nu ser det snarare ut som så att jag inte kan ta fler jobb förrän i Maj eller Juni.

Det är lite blandade känslor, kul att vara poppis, men tråkigt att inte kunna hjälpa alla som vill ha hjälp. Självklart kommer jag att hjälpa befintliga kunder med problem och mindre uppgifter som vanligt men några projekt kommer inte att startas förrän till slutet av våren eller början av sommaren. Så vill ni ha någonting gjort så är det nog bäst att tjoa till nu innan kön blir längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *