Full rulle

Det är full rulle på Follow me Darling! Jag har precis avslutat jobbet med en sajt till ett nystartat företag som håller kurser i att skapa för hem och trädgård med betong. Sajten kommer att läggas ut om ett par veckor, jag återkommer med länk då.

Jag har också påbörjat arbetet med att skapa en sajt åt ett annat nystartat företag som ska sälja maskiner för ridbanor och stall. Designen är precis ivägskickad för godkännande hos kunden. När designen är godkänd väntas kodande.

Efter det väntar lite nytt jobb åt gamla kunden DosFamily i form av ny sajt till ena halvan, Isabelle McAllister som ska använda ett färdigt tema som jag ska göra ett child theme till. Detta kommer att följas av flytt till Binero för DosFamily och byte av tema, och säkerligen korrigeringar av det nya de tänkte köra med.


Jag passade på att träffa Jenny (bakom kameran) och Isabelle när de ändå var nere i Malmö nu i veckan.

Som om inte det vore nog så ska jag bygga en enklare gallerisajt till Warhammer-konstnären Magnus Eriksson när jobben till Isabelle och Jenny är klara. Nu i helgen ska jag också träffa den sjukt begåvade tatueraren Mina Lindman som driver Hawk and Sparrows och prata om ny sajt till henne.

Som sagt; full rulle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *