YogaJona, ny sajt

YogaJona är en kund som följt med mig länge, vi lärde känna varandra när jag byggde hennes första WordPress-sajt när jag jobbade på Conagri. När jag slutade där så följde hon med mig till Follow me Darling och jag har gjort några mindre jobb åt henne. Men nu när det är dags för Jona att släppa sin nya bok ”Kundalini Yogaliv” så var det dags att bygga om sajter helt och hållet. Den gamla sajten såg ut som Jonas första bok och tanken är nu att bygga om sajten varje gång det är dags för boksläpp.

Sajten är byggd med WordPress och jag har gjort allt från design till programmering, självklart efter Jonas önskemål. Det som stod på önskelistan var en startsida med bildspel och grafisk design som stämmer överens med nya boken. Bildspelet är byggt med Nivo Slider och i övrigt har jag byggt egen kalendarie-funktion och anmälnings-funktionalitet baserat på More fields och Contact Form 7. Alla sidor har en stor trevlig sidfot med länkar till alla sidor på sajten, Jonas nyaste bilder på Flickr och länkar till Jonas övriga nätnärvaro. Som om inte det var nog så kan man också prenumerera på bloggen via mail tack vare Mail Chimps widget som vi lagt i ett formulär som finns på varje sida.

Både jag och Jona är väldigt nöjda med resultatet och jag hoppas att besökarna kommer tycka om sajten också. Kolla in YogaJona.se och låt dig inspireras!

3 kommentarer på “YogaJona, ny sajt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *