Trioplast

trioplast

Nu är första samarbetet mellan Follow me Darling och Small Agency publicerat! Resultatet är Trioplast.com där Small agency står för designen och Follow me Darling för gränssnittsprogrammering och backendprogrammering. Sajten drivs av WordPress, är responsiv och är byggd på ramverket Bootstrap. Att sajten är responsiv innebär att den anpassas efter skärmstorlek så att allt fungerar perfekt även i mobiler och surfplattor. Vissa funktionen, som t ex menyn, ser helt annorlunda ut i mobilen.

Bland specialfunktionerna kan nämnas:

  • Puffar som kan återanvändas på vilken sida som helst och därmed bara behöver redigeras på ett ställe, exempel på dessa finns här.
  • Aliassidor som ärver allt innehåll från en annan sida. Alla aliassidor får en canonical-länk så att sökmotorer vet vilken sida som ska indexeras.
  • Kategorisidor som listar alla inlägg i en viss kategori så att varje varumärke inom Trioplast kan lista sina egna nyheter, exempel på detta finns här.

Ännu ett roligt uppdrag med nöjda mottagare är avslutat! Eller vad sägs om att få det här som respons när allt var klart?

Thanks a lot for a very professional approach to this project, it has been great working with you!

We may have another project after the summer! I had a client meeting yesterday and they want a new website and I recommended you.

En kommentar på “Trioplast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *