Tapatalk till bbPress

Tapatalk till SWES

Swedish Expedition Society driver en sajt byggd med WordPress och det sociala nätverket buddyPress där forumet bbPress är en mycket viktig del. För att underlätta för medlemmarna på sajten så har vi nu installerat Tapatalk som låter forumägare koppla upp sina forum mot en app som finns till iOS, Android och Windows phone. Tapatalk funkar med flera forumplattformar, bland annat nämnda bbPress, Vanilla, phpBB och IPBoard.

Appen gör så att medlemmar av olika forum får ett ställa att kolla alla sina forum, välja sina favorit-trådar att följa och visar också enkelt det senaste som har hänt. Det funkar också bra att kräva inloggning genom appen för att komma åt låsta forum som i detta fallet. Medlemmarna loggar helt enkelt in med sina vanligt loginuppgifter direkt i appen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *