Schyst kött

Schyst kött är senaste skapelsen från WP_Byrån där jag, Thomas och Leif skapat en sajt åt Svenska Köttföretagen och Gård & Djurhälsan. Sajten syfte är att visa hur bra köttproduktion ser ut och ska gå till och visa varför svenskt kött är bäst. Sajten är uppdelad i två custom post types, tema och ämnen och ett smart sätt att koppla ihop dessa för redaktörerna. Sajten hostas på WP Engine vilket ger kunden, och oss, väldigt bra möjligheter till backup och automatiserat arbete.

2 kommentarer på “Schyst kött

    1. En Custom Post Type är en specialbyggd post-typ i WordPress. WordPress har ett antal post-typer inbyggda i systemet (t ex post för blogginlägg, page för sidor, attachments för bilder och annan media. Utöver dessa kan man i vissa fall ha ett behov att skapa något eget i sin lösning och det är här Custom Post Types kommer in i bilden. Då kan man som utvecklare definiera egna post-typer och bestämma hur dessa ska fungera. Mer om Custom Post Types kan du läsa här: https://codex.wordpress.org/Post_Types#Custom_Post_Types

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *