Pug.se kombinations-filter för produkter

Ibland kan det vara svårt att hitta vidare bland produkter i butiker på nätet, så Pug.se tänkte att man borde kunna göra något åt det. Så Follow me Darling fick uppdraget att bygga ett filter för att hjälpa kunderna att hitta lättare i deras shop.

Ok, håll i hatten nu, det kan bli lite krångligt. Men fiffitgt.

Låt säga att kunden är intresserad av Fredsdruvor, då visar filtret alla taggar för kategorin Fredsdruvors produkter. Vid klick i filtret så listas produkter som har kategorin Fredsdruvor och den valda taggen, t.ex. Kalendrar. Och på det sättet fungerar automatiskt alla kategorier på Pug.se. Rätt fiffigt, eller hur?

Likadant fungerar det på andra hållet, om kunden läser om en produkt, denna gången kan vi ta boken Vuxna män gör saker tillsammans som exempel. Då dyker rubriken ”Vill du hitta mer inom kategorin Killinggänget? Kolla här!” upp och kunden kan lätt hitta andra produkter med Killinggänget, t.ex. T-shirts eller Tygväskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *