Musik under stjärnorna

Förra året byggde jag en sajt till den årliga musikfestivalen Musik under stjärnorna, men glömde skriva om det. I år är det dags för festivalen igen och sajten får leva ett år till, men några mindre uppdateringar. Till att börja med så är sajten är byggd med ett Child theme baserat Chaplin. Det jag byggt till är hantering av OG:image för delning av sidor med bild, några andra mindre SEO-anpassningar för t ex vilken text som ska synas när folk delar olika sidor, och givetvis en hel del css, och förändring av mallar, för att anpassa utseendet av sajten.

Årets artister är Pernilla Andersson, Kalle Moraeus, Mats Ronander, Damn och Sanna Nielsen och de listas här. Du kan också titta på tidigare års artister här. En sak som vi lade till i år är ett block för att lägga till biljetter från Billetto till varje artist, så det är enkelt att skaffa biljett direkt från sidan. Vi har också lagt till en lista över anra artister som spelar i år på respektive artist-sida, så det är enkelt att se vad som mer finns om man kommer in på en artist-sida direkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *