KRIS är live!

KRIS

Äntligen är KRIS sajt live, ett år efter att KRIS blev kunder hos Follow me Darling! Under tidens gång har vi publicerat två sajter på samma WordPress-tema: Livsstilshuset och Vägen UT, men nu är det alltså dags för den stora sajten: KRIS riksförening. Sajten är inte bara en sajt och en blogg utan också ett extranät för alla KRIS-medlemmar, kalender, mediaarkiv och funktion för att lägga in kalenderevent i din egen kalender med ett enkelt klick. Både startsidan och extranätet har special-layout med rutnät och i administratören av sajten kan peka ut sidor och blogginlägg som ska dyka upp i de olika rutorna. Sajten är också responsiv och fungerar fantastiskt i mobilen!

Bilder från extranätet

Extranätet är någonting de flesta aldrg kommer att få se, så här är två detaljbilder


På extranätet kan man se sin egen drogfria tid.


På extranätet får man tillgång till en speciell kalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *