Butik i WordPress till YogaJona

yogajona-butik

Nu är andra webbshopen på ganska kort tid klar, denna gången är det en liten butik till YogaJona som har byggts. Den förra jag jobbade med var Willmanders som var baserad på WooCommerce. Den här gången har jag jobbat med ett tema som jag byggt själv och e-handelsfunktionen är WP E-Commerce denna gången. Butiken är ganska liten, den innehåller bara 4 produkter, men produkterna finns i flera varianter så om man räknar dem så blir det istället 17 produkter.

Att kunna ha sin e-handel direkt i WordPress, i samma lösning som man har resten av sin sajt känns helt perfekt. WP e-Commerce erbjuder väldigt mycket funktionalitet direkt efter installation, t ex ovan nämnda varianthantering, och känns väldigt trevligt att jobba med. Jag önskar Jona lycka till med butiken och hoppas att allt kunderna strömmar till!

En kommentar på “Butik i WordPress till YogaJona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *