Kartlösning till FarmCare

Karta med information om kunden

Idag har jag publicerat FarmCares nya funktion för att lista sina kunder på karta. I deras fall är detta viktigt då blivande kunder gärna vill kunna se produkten när den används, och då är det bra att lätt kunna hitta ett geografiskt praktiskt ställe att gör det på. Så lösningen var helt enkelt att skapa en funktion där FarmCare själva lätt ska kunna lägga ut kunder på en karta. Till detta valde jag att jobba med Google Maps vars API gav mig möjligheten att via adresser sätta ut markeringar på en karta. Jag byggde en egen post-typ i WordPress för kunder så att det blir enkelt och tydligt för FarmCare att lägga till kunderna på kartan.

Administrationen är enkel, det är bara till att skriva in adressen och lite fakta.

Längst ner i posten om kunden skrivs adressen in och funktionen jag byggt letar med hjälp av Google Maps automatiskt upp punkten på kartan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *