Pass für alle

Allt började med att jag skulle ut och resa senare i år och insåg att mitt pass gått ut. Så jag behövde boka tid för ett nytt pass. På grund av polisens passkaos baserat på få passtider och ett undermåligt bokningssystem så fanns dock inga lediga tider att finna. Så, efter att ha klickat runt i timtal på polisens bokningssidor så insåg jag att det manuella klickandet var fruktlöst och tog i stället fram ett skript som löste problemet. Skriptet fick namnet Pass für alle. Lösningen lades ut på GitHub och jag skrev ett inlägg på LinkedIn, Twitter och Facebook och reaktionerna lät inte vänta på sig.

Det har blivit en hel del uppmärksamhet kring lösningen i bland folk och media, och vill du läsa mer, eller använda lösningen, så kan du med fördel göra det på sajten som jag skapade för Pass für alle.

2 kommentarer på “Pass für alle

  1. Hej
    Min fru fick bevis om Svensk medborgare och vill bok tid för pass till henne.
    Jag undrar om du kan hjälpa mig för att kan hitt tid i Augusti 2022
    Milad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *