Mobile Heights

Mobile Heights ville få en stabilare och snabbare sajt. Den tidigare versionen var byggd med en sidbyggare, Elementor, som bland annat gjorde det svårt att implementera uppdateringar och mobilanpassa sajten på ett tillfredställande sätt.

Uppdraget blev att – med bibehållen design och innehåll – bygga en ny sajt från grunden med Gutenberg, flytta sajten till en bättre server, och lägga till funktionaliteter så som sök, delningsbilder (Open Graph) och jobba med innehållstyper på ett smartare sätt. Alla sidor blev dessutom konverterade till nya mallar. Deras DNS, mail och systersajt Clusters of Sweden flyttades också till det nya webbhotellet.

Nu är Mobile Heights nya sajt klar och snabb som bara den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *