Scandion Oncology

Scandion Oncology är ett bioteknikföretag som utvecklar läkemedel som behandlar cancer som är resistenta mot nuvarande behandlingsalternativ.

Follow me Darling har tillsammans med Odd One Out byggt en ny responsiv WordPress-sajt till Scandion Oncology, och sajten är byggd för att på bästa möjliga sätt utnyttja WordPress block-redigerare Gutenberg, vilket har gett stora möjligheter för kunden att skapa rikt innehåll, samtidigt som sajten styr upp det grafiskt så att allt håller ihop grafiskt och användarvänligt.

Ett flertal egna block har skapats för att ge ytterligare möjligheter. Till exempel Pipeline för att visa medicinska framsteg, block för att hämta upp utvalda inlägg från en kategori. De har också fått en uppsättning med post-typer, för att visa upp media, presentationer och för att enkelt kunna visa upp personer. Många andra fiffiga block finns också på startsidan om man scrollar ner.

Sajten har koppling till Cision där kunden skapar sina nyheter och dessa importeras direkt till sajten. Utöver det så finns också prenumeration och aktiegraf implementerat från Cision.

Alla listor av innehåll använder dessutom Lazy load så fler poster dyker upp automatiskt allt eftersom besökaren scrollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *