Alligator Bioscience

Alligator Bioscience, som jobbar med tumörriktad immunterapi mot spridd cancer, har fått en ny sajt som Follow me Darling utvecklat, och Odd One Out designat och varit projektledare för. Sajten är byggd för att på bästa möjliga sätt utnyttja WordPress block-redigerare Gutenberg, vilket har gett stora möjligheter för kunden att skapa rikt innehåll, samtidigt som sajten styr upp det grafiskt så att allt håller ihop grafiskt och användarvänligt.

Ett flertal egna block har skapats för att ge ytterligare möjligheter. Till exempel Pipeline för att visa medicinska framsteg. Dessutom har de fått egna post-typer, för att till exempel kunna koppla medarbetare till sidor och inlägg enkelt med ett eget block.

Sajten har koppling till pressverktyget MFN där kunden skapar sina nyheter och dessa importeras direkt till sajten. Utöver det så finns också en aktiegraf implementerat från MFN.

Alla listor av innehåll använder dessutom Lazy load så fler poster dyker upp automatiskt allt eftersom besökaren scrollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *