Besedo

I Oktober 2022 började jag jobba med Besedo, uppdraget gick ut på att ta över utvecklingen av deras befintliga sajt byggd i WordPress. Nu, lite mer än ett år senare så kan vi konstatera att den är bättre & snabbare, faktiskt snabbare än alla deras konkurrenter och toppbetyg i alla verktyg vi testat.
Vi har byggt ny navigering, förbättrat kompabiliteten med Gutenberg (WordPress block-editor), gjort bättre integration med Hubspot, implementerat ny färguppsättning, uppdaterat designen, bytt hosting, och massor, massor med annat. Vi har också gjort sajten flerspråkig, just nu finns den på Engelska och Franska, och fler språk är på gång, och en hel del kul är planerat inför det kommande året.

Om Besedo

Besedo levererar content moderation till alla typer av tjänster, webbsidor och appar som har användargenererat innehåll. Bland kunderna märks bland annat både stora och små företag eBay, 9GAG, Vivino och svenska Blocket. Med hjälp av AI och människor så ser Besedo till att internet blir en trevligare plats utan trakasserier, olagligt produkter, bedrägerier och hatbrott.

Och när Besedo säger såhär snälla saker, så är det nästan så att man rodnar:

Ibland har man turen att springa på någon som Johan, en slags one-man-band fast utan tveksamt hemmabyggda instrument. Men med samma inställning till att lösa utmaningar genom uppfinningsrikedom och en jäkla massa kunnande. Johan är alltid där, det har aldrig uteblivit några leveranser eller tullats på någon kvalitet. Tvärtom sitter vi ofta och funderar hur i hela friden han hunnit med allt. Det är otroligt härligt att jobba med någon som kan så mycket både om det tekniska och som dessutom har ett gott öga till design och UX. Det resulterar i att man som beställare alltid känner att han skapar mervärde – i alla situationer.

Jonas Strandell, CMO, Besedo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *