Rope Access

Rope Access hade en sajt som behövde moderniseras efter att ha hamnat på efterkälken. Php var i version 7 och temat hade inget stöd för php 8, och sajten hade börjat uppvisa prestandaproblem. WordPress och plugins hade inte blivit uppdaterade på länge och integrationen med EduAdmin var väldigt sparsmakad.

Odd One Out kom till mig med detta och undrade om jag kunde lösa alla knutarna hos Rope Access. Jag tackade såklart ja, och förutom att lösa alla problem ovan så hann jag med att förbättra användarvänligheten, göra kurserna snyggare och korrigera diverse buggar. Utbildningarna listas ny snyggt och prydligt och en ny möjlighet för att skapa egna utbildningslistor gjordes. Hastigheten är på helt andra nivåer än tidigare, php är uppgraderat och koden är uppdaterad för att klara det, och plugins och WordPress uppdaterade. Integrationen med EduAdmin gjordes om nästan helt, och en del frågor till EduAdmin resulterade i att de lade till funktioner som saknades, och korrigerade buggar i sin ände. Mycket bra, ett bättre EduAdmin till alla som resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *